En aquest blog podras trobar totes les entrades que es realitzen sobre la nostre botiga i on podràs conèixer de tots els doscomptes promocions que es fan, les noves campanyes de la nostre botiga pensades per a tu.

MES BLANC

QUÈ ÉS EL MES BLANC? En què consisteix el mes blanc? Segur que ús interessa saber que és. El mes blanc consisteix en el fet que totes les boties de roba de llar fan ofertes en els productes més bàsics. I si, heu llegit bé, ofertes al llarg de tot el mes.
Posted bymodaissetfebrer 26, 20210 Posted inBLOG, NOTICIES

BRODATS

ELS NOSTRES BORDATS Com podeu veure pel títol som una petita botia que realitza bordats a petita escala. I estem molt orgullosos de poder donar-vos aquest servei. Si voleu que us fem un bordat només podeu visitar el nostre apartat de bordats.Per qualsevol dubte de com es fan us podeu posar en contactar amb nosaltres.Read More »
Posted bymodaissetfebrer 26, 20210 Posted inBLOG

SEGUR NO SABIES AIXÒ DE LES NOSTRES TEMPORADES

OFERTES? Doncs el que us volem comunicar és que realitzem ofertes en tots els nostres productes que són de temporada. Al llarg de tot l'any. D'aquesta forma podràs aprofitar i comprar tots els productes que necessitis a un millor preu gràcies a l'arribada de les temporades. D'aquesta forma podràs estalviar. Per qualsevol dubte posat enRead More »
1 2